Overslaan en naar de inhoud gaan

Je hebt het misschien al ondervonden, het is de volgorde van inschrijven  bepaalt wie kan deelnemen aan een activiteit. Het aantal deelnemers bij onze activiteiten is steeds beperkt en wordt aangegeven in het artikel.

We proberen het beschikbaar stellen van het clubblad door de post, de nieuwsbrief en het openstellen van de inschrijvingen op de website zo goed mogelijk te synchroniseren, hetgeen soms moeilijk is.

Inschrijven kan via verschillende kanalen: op het secretariaat, via mail naar het secretariaat en uiteraard ook via de website. Bij deze laatste heb je wel een login nodig. Hoe een login aanvragen vind je op onze website via deze link.

Belangrijk: je zal van ons niets meer vernemen indien je inschrijving aanvaard werd. Kom je op de reservelijst dan zullen we je daarvan verwittigen. Beschik je over een login, dan kan je dit op de website controleren met ‘Mijn inschrijvingen’.

Je bijdrage storten gebeurt minstens 2 weken voor de activiteit. De bankuittreksels worden niet dagelijks door onze vrijwilligers geregistreerd en daarom bepaalt de betaling niet de volgorde van inschrijving.

Het stijgend aantal geïnteresseerde clubleden gaf al aanleiding tot volgende acties. Bij grote belangstelling voor de maandelijkse culturele uitstappen proberen we bijkomende tijdstippen vast te leggen. Het alternatief wordt dan aan je voorgesteld, bij voorkeur via mail. Sommige daguitstappen werden wegens grote belangstelling al herhaald. Reserves bij het kerstfeest krijgen het volgend jaar gelegenheid tot voorafgaande inschrijving. En tenslotte gebruiken we uitzonderlijk een loting, zoals voor het verdelen van de 30CC kaarten.

Nog te vermelden dat inschrijven voor sportactiviteiten niet nodig zijn. Dit is wel nodig voor de gezamenlijke uitstap van de sportgroepen.

Het clubbestuur

🡡