STUK zoekt gidsen en suppoosten voor ARTEFACT

Eindelijk is het zover! Van 8 tot 25 juni zwaait STUK de deuren weer open voor een nieuwe editie van Artefact. Tijdens het jaarlijkse kunstenfestival staan (beeld)cultuur, de actualiteit en maatschappelijke uitdagingen centraal. Onder de titel The Ecstatic Being. Between knowing and understanding kijkt Artefact in 2023 naar hoe andere vormen van bewustzijn een impact hebben op hoe we onszelf en de wereld rondom ons begrijpen. Extase vind je aan het uiterste van dit spectrum van veranderde bewustzijnstoestanden maar er zijn natuurlijk verschillende gradaties. We nodigen je uit om het zelf te ontdekken, dat wat je kent en weet even los te laten, en een groep kunstenaars mee te volgen doorheen hun ‘doors of perception’.

Om Artefact in goede banen te leiden is STUK nog op zoek naar gidsen en suppoosten.

Enerzijds voorziet STUK gratis rondleidingen om de bezoeker een unieke belevenis te bieden. Hiervoor zijn we ook nog steeds op zoek naar gidsen. Kandidaat gidsen krijgen alle inhoudelijke informatie via onze gidsenmap en kunnen ook deelnemen aan enkele leuke workshops. Gidsen op Artefact 2023 is niet alleen een interessante ervaring voor hen, maar ze krijgen zeker en vast ook een kleine vergoeding. Geïnteresseerde gidsen kunnen zich registreren via deze link.

Anderzijds zijn ook suppoosten onmisbaar tijdens Artefact. Vind je voor een groep staan net iets te spannend maar ben je behulpzaam en graag bezig met kunst, is suppoost misschien iets voor jou. Net zoals gidsen worden ook suppoosten vergoed voor hun inzet. Geïnteresseerde suppoosten kunnen zich registreren via deze link

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groeten,

 

Stien Wouters
Assistent Public Programming & Coordination of Guided Tours ARTEFACT 2023

Naamsestraat 96, 3000 Leuven