Overslaan en naar de inhoud gaan

Het lente- en kerstfeest

Tweemaal per jaar hebben we een feestelijke bijeenkomst die om 11 uur start met een eucharistieviering in de kerk van het Groot Begijnhof. De kerstviering wordt meestal opgeluisterd door het koor Cantamici. Daarna volgt om 12 uur een vier-gangen lunch in de Faculty Club. 

Een gelegenheid om met ex-collega’s en vrienden van een uitstekend verzorgd viergangenmenu te genieten. Je bijdrage is 45 euro per persoon (inclusief aperitief, wijnen, water en koffie), de clubkas betaald de rest. Deze feesten zijn enkel voor clubleden en hun partner. 

Je krijgt bij inschrijving de gelegenheid om je voorkeur tafel en/of disgenoten aan te geven. Het aantal deelnemers pertafel is meestal beperkt tot 10-11 personen. Omdat het gezelschap belangrijk is, doen de inrichters hun uiterste best om aan jullie vraag te beantwoorden, ook al is dat niet steeds eenvoudig. 
Toegang tot de parking wordt voorzien.  
Het aantal plaatsen is beperkt, snel inschrijven is de boodschap.

  

 

Het tuinfeest 
We combineren sportieve activiteiten en barbecueën met ons niet te missen tuinfeest. Professionele barbecuekoks bezorgen ons een fijn en verzorgd menu.

• Petanque: geen toernooi, wel gewoon petanquen. Ook een gelegenheid om je eerste stappen in de kunst van het petanquespelen te zetten. Petanqueballen zijn ter plaatse beschikbaar.

• Fietstocht: vertrek om 10 uur aan de COPALtuin. Na een tocht van ca. 25 km zijn wij terug aan ons vertrekpunt. Iedereen welkom, ook zij die niet kunnen deelnemen aan de BBQ.

• Wandeling: vertrek om 10 uur aan de COPALtuin, 7 km.

🡡