Overslaan en naar de inhoud gaan
Samenaankoop KU Leuven


Alle leden van Senioren KU Leuven kunnen zich aanmelden op www.samenaankoop.org om lid te worden van Samenaankoop KU Leuven.

Hiervoor moet je eenmalig een account aanvragen en je gegevens invullen via https://www.samenaankoop.org/user/register waarbij je kiest voor ‘Senioren KU Leuven, UZ Leuven en Alma'.Samenaankoop Je kunt zelf een wachtwoord kiezen en nadien kun je dan aanmelden met je e-mail adres en je zelf gekozen wachtwoord.

Na het invullen van je gegevens, bij het aanvragen van een account, verschijnt je persoonlijke ledenkaart van Samenaankoop KU Leuven op het scherm. Je kunt de lidkaart van Samenaankoop KU Leuven dan ook afdrukken; met deze lidkaart krijg je extra voordelen bij de partners die op www.samenaankoop.org vermeld staan.

Ook bij de aankoop van een nieuwe wagen kunnen leden van Senioren KU Leuven soms nog genieten van een extra korting. Alle informatie hierover vind je op https://www.samenaankoop.org/wagenattesten , waar je voor de meeste merken online een wagenattest kan aanvragen.

Leden van Senioren KU Leuven, die geen internet hebben, kunnen ook genieten van deze voordelen. Zij nemen telefonisch contact op het nummer 016 32 21 0 of zij komen tijdens de kantooruren naarm> Samenaankoop KU Leuven Willem de Croylaan 54 te Heverlee.

Luc Verhaegen, 20 oktober 2015

🡡