Overslaan en naar de inhoud gaan

Beste vrienden senioren

Eind dit jaar en volgend jaar staat Leuven een gans jaar in het teken van Dieric Bouts. In 2025 viert de KU Leuven zijn 600-jarig bestaan en waarom niet: Leuven Europese Culturele hoofdstad van Europa in 2025. Je ziet zelfs als seniorenclub kijken we vooruit.

We beginnen de maand november met een herinnering aan onze dierbaren en alle overleden leden van onze seniorenclub. Een periode van het jaar om dankbaar na te denken over al wat we zomaar krijgen.

Sinterklaas slaan we over, daar geloven we al lang niet meer in. Kerstmis en Nieuwjaar is dan weer een periode van gezelligheid en wensen. Ik maak van de gelegenheid gebruik om ieder van jullie alle goeds te wensen. Gewoon goed is ook al goed.

Als club proberen we jullie een ruime waaier aan activiteiten aan te bieden en mee te gaan in wat onze leden interesseert. Hiervoor hebben we een ganse ploeg gedreven comitéleden en vrijwilligers. Namens al onze leden bedank ik de vrijwilligers voor hun inzet. Sommigen van hen zijn al heel wat jaren in de weer voor de club.

Momenteel zijn we bezig met een jaarplanning 2024. Die willen we jullie graag voorleggen op onze algemene vergadering  van 8 februari 2024 in de namiddag. Suggesties voor activiteiten voor onze doelgroep zijn steeds welkom. We proberen ook snel te communiceren via de maandelijkse nieuwsbrief en de website. Ook jullie mailadres willen we gebruiken voor ‘last minute’ aankondigingen. Stuur gewoon een berichtje met jullie e-mail adres aan het secretariaat ook bij wijziging ons graag verwittigen. We zullen jullie heus niet stalken.

André

 

🡡