Overslaan en naar de inhoud gaan

Naast het tweemaandelijks clubblad biedt de seniorenclub je de mogelijkheid om via e-mail een maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen. Hieronder wordt uitgelegd op welke manier je een login kan aanvragen om je vervolgens te abonneren op een nieuwsbrief.  Met deze login kan je trouwens ook voor activiteiten inschrijven en krijg je toegang tot enkel voor clubleden toegankelijke pagina's.

Je persoonlijke login aanvragen

Deze moet aangevraagd worden via de functie 'Nieuw account aanmaken', te vinden onderaan op  de login pagina.

Op het formulier vind je de nodige uitleg over de in te vullen gegevens. Kies een gebruikersnaam en een paswoord. Je naam is vrij te kiezen maar is wel uniek binnen alle registraties op de website.

Naast een geldig mailadres vragen we enkele persoonlijke gegevens zodat we de geldigheid van je aanvraag kunnen controleren. Het clubnummer is belangrijk om via de website inschrijvingen te kunnen doen.

Belangrijk : om niet-geldige inschrijvingen te vermijden hebben we gekozen om een login te activeren via verificatie met het ledenbestand. Je krijgt daarom via mail binnen de week een bevestiging van je aanvraag.
 
Bij de verificatie van je login zal de inschrijving voor de nieuwsbrief automatisch geactiveerd worden. Eenmaal je over een login beschikt kan je inloggen met je gebruikersnaam en paswoord. In de rechter kolom verschijnt 'Mijn account' waarmee je je paswoord, mailadres en je andere gegevens kan wijzigen. Daarenboven krijg je bovenaan de melding 'Mijn inschrijvingen' gekoppeld aan je lidnummer. Hierin kan de stand van zaken van je inschrijvingen volgen.
 
De nieuwsbrief
 

In het begin van elke maand geven we een kort overzicht van de laatste nieuwsberichten en de activiteiten voor de volgende maand. Via een link kan je het clubblad op de website bekijken. De nieuwsbrief bevat referenties naar de artikels van de interessante activiteiten. 
Deze maandelijkse mail kan, indien gewenst, het papieren clubblad vervangen. Gebruik hiervoor de inschrijvingsmogelijkheid 'Digitaal clubblad' in de rechter kolom.

 

🡡