Overslaan en naar de inhoud gaan
Voorwoord februari 2024


Vrienden senioren

“Voor lezers van 7 tot 77 jaar “was ooit het motto van het weekblad Kuifje. Iets gelijkaardigs kunnen we zeggen van onze Seniorenclub: voor leden van ongeveer 60  tot + 100  en dus een zeer grote variatie van beleving en verwachtingen.
In 2025 bestaat onze Alma Mater 600 jaar. Velen onder u hebben als werknemer bijgedragen aan wat deze instelling nu is. En daar mogen we fier op zijn. Hetzelfde kan gezegd worden van de werknemers van onze Universitaire Ziekenhuizen. Onze club wil voor al die gepensioneerde personeelsleden de kans bieden om op een gezellige en ontspannen manier contact te blijven houden.
Het bestuur doet zijn best om voor ieder wat wils aan te bieden maar dat lukt niet zonder jullie actieve medewerking. Onze gewezen werkgevers steunen ons hierbij met logistieke en financiële tussenkomsten, waarvoor  onze oprechte dank namens alle leden.
Bracht het nieuwe jaar nieuwe verwachtingen of verzuchtingen? Als club staan we er voor open. Doen jullie mee? Kom op 8 februari naar de Algemene Vergadering en doe je zeg.

André

🡡